ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ – νεωτερικότητα – ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Αυτές οι τρεις λέξεις στην κοινωνία της πλαίσιό τους και τη σημασία της μεταξύ τους σε περίπου το ίδιο, παρά το γεγονός ότι parsing κάποιος από την κοινωνία με την υποβολή από μόνες τους να δημιουργήσουν αυτές τις τρεις λέξεις για τη σύγχυση, δημιουργώντας, δυστυχώς, ayrışıtırılıp κοινωνία, yabancılaştırılarak από κάθε άλλη αφαιρεθεί πολωμένο ήταν.
I που διασπάται πόλωση θεραπεία και ποτέ για έλλειψη αυτές οι τρεις λέξεις σημαίνουν και το νόημα της bildiklerim βαθμό επανεκτιμηθεί αναμονή τους στο μυαλό που χωρίζει Επανένωση της κοινωνίας να λιώσει αυτές τις τρεις λέξεις σημαίνουν και σημαίνει ότι μπορείτε να εξηγήσουν εκ νέου και να ενημερώσει την κοινότητα ήθελε να. Ελπίζω ότι κάνει ένα θετικό έργο προς αυτή την κατεύθυνση, στο μυαλό των δυσαρεστημένα μέλη της κοινότητας οι οποίοι θα πρέπει να συμφιλιωθεί με το άλλο.
Πολιτισμός? Εκπολιτιστικός, βήμα κύλισης είναι να σώσει.
Σχέση? şehirlileş του ανθρώπινου πολιτισμού είναι η προσαρμογή στη ζωή. Living είναι σταθερή πρόοδο. Έτσι, στη ζωή της κοινότητας με την προσαρμογή των δικαιωμάτων, το νομικό πλαίσιο και ζουν σε όταν ζούσαμε ελήφθη σε ό, τι Αξιοποίηση κύλισης της προόδου, είτε στις διμερείς σχέσεις, σε θέλει στην κοινωνική ζωή της κοινότητας, άλλες σχέσεις και την ανάπτυξη ρεκόρ, είτε αυτοπροσώπως συνεχώς λεπτότερο, χάρη, άλλαξε şehirlileşip από όλους πάμε ένα βήμα μπροστά, ξέροντας πότε να επωφεληθούν από όλα τα κέρδη του κράτους. Ωριμάζουν με την πραγματική έννοια και το νόημα είναι να είσαι άνθρωπος. Ζουν και να υπερασπίζεται και να προστατεύει τα ανθρώπινα δικαιώματα και το νόμο. Είναι να οδηγήσει. Ενώ το δρόμο για λογαριασμό των δικαιωμάτων και του δικαίου, να είναι κοντά στο δεξί.
Στην πολιτισμένη ανθρώπινου πολιτισμού? Ο καθένας αξίζει το όνομα, και ξέρετε, όπως του ενός δείτε. Με αυτή την έννοια, υπάρχει ζωντανή στην κοινότητα της ακρίβειας, η ειλικρίνεια, και χωρίς να αποκλίνουν από τη ζωή adalett. Ο καθένας το δικό τους, ως μέλη της κοινωνίας μια πολύτιμη δείτε και να ξέρετε, είναι η σωστή νομοθεσία riyaet. Ο καθένας αξίζει μια ίση απόσταση από τις στάσεις. Μέτρο του δυνατού, με όλους συνεργάζεται. Ramada οδηγεί συνεργάζεται. Kabris και να ζήσουν μια ζωή απαλλαγμένη από την αλαζονεία. Güzelleştirip καριέρα του που ζουν τη ζωή που έζησε, γνωρίζει το μερίδιο μεγέθυνση.
Έτσι, τον πολιτισμό? Η προσαρμογή στην εποχή που ζούμε, είναι να καταγράψει το ορόσημο. Με άλλα λόγια, δεν είναι πολιτισμένοι, η ηλικία είναι το άλμα.
Έτσι, τον πολιτισμό, τον εκσυγχρονισμό και τον πολιτισμό? Αυτό θα μπορούσε να τους εαυτούς μας και την κοινότητα να επωφεληθούν για να κάνει όλες τις θέσεις εργασίας στην κοινωνία που ζούμε και το καθήκον μας να εκπληρώσουμε τις ευθύνες μας για να ξέρω αν αυτό είναι μέσα από τις ΤΠΕ. Είτε τα καθήκοντα και τις ευθύνες μας, την εκπλήρωση, έχει ζήσει στην υπηρεσία μας είτε ζούμε στην κοινωνία του άλλους να ζήσουν χωρίς να ξεχνάμε ότι υπάρχουν? πολιτισμένη μέσα για να είναι σύγχρονη και πολιτισμένη.
Έτσι, η έννοια του αυτές τις τρεις λέξεις και το νόημα? Κανένα έργο προς όφελος της κοινωνίας, δεν είναι κανένας χρόνος αγγαρεία, κάθε δουλειά δεν είναι να κάνει τη δουλειά του ενός και η συνειδητοποίηση ότι η απόλυτη τιμή της ζουν, εργάζονται και να παράγουν. Και πάλι, σε αυτό το πλαίσιο, και εάν η εκπλήρωση της επιχείρησής μας, το κεφάλι μας από μία χωρίς την ανάγκη να σταματήσει η συνεχώς τον έλεγχο μας ζωντανή και ζωντανός είναι να γνωρίζουμε.
Πολιτισμός, νεωτερικότητα και τον πολιτισμό? Ποιος είναι ελεύθεροι να διαβάσουν και να μάθουν με την ψυχική δύναμη της θέλησης, αυτο gelişitr θα δημιουργήσουμε την αίσθηση της συνειδητοποίησης που θα προκύψει με τη συνείδησή μας και την ηθική, όμορφη διαβίωση μέσα στα όρια των ανθρώπινων αξιών, η επιβίωση είναι το όνομα.
Για το σκοπό αυτό, στην κοινωνία που ζούμε, τα δικαιώματα της προσωπικότητας του καθενός, το δίκαιο και τη διατήρηση και πιο ελεύθερη ζωή σε ένα προχωρημένο επίπεδο για να είναι σε θέση να επιτύχει, να δουλέψουμε σκληρά προσπάθεια göztererek μοιραστούμε μαζί τους είναι να ζήσουν μια ζωή του συζύγου της. Η ανθρωπότητα και το μέλλον μας στο όνομα όσο το δυνατόν περισσότερο, ο καθένας σχετικά με την ύπαρξη και τον τρόπο ζωής που είναι αναμειγμένα με την παρέμβαση, χωρίς το άλλο διπλωμένο να είστε υπομονετικοί, tahammmül είτε ζουν μαζί, sevmesek να δείξουμε σεβασμό είναι να γνωρίζουμε, πολιτισμένο και σύγχρονο τρόπο ζωής, να είναι πολιτισμένη.
Σχέση? εκπολιτιστική, κύλισης, εκτός από τα βήματα, şehirlileş να ζήσουν ανώδυνα.
Σύγχρονη? οι άνθρωποι που ζουν στην ίδια ζώνη ώρας.
Νεωτερικότητα? Ηλικία, προσαρμόσιμο, έχουν uyumsallaş, την ηλικία ή την ηλικία, όταν το πρόσωπο που οδηγεί ορόσημο σώσει. Ή ζούμε σε μια εποχή στην οποία οι περισσότεροι από τους συνομηλίκους τους να επωφεληθούν εγκόσμια και της σοφίας, όχι μπροστά, από τους κορυφαίους.
Πολιτισμένη? Όταν ζούσαμε προσαρμοστούν σε.
Πολιτισμός? λαμβάνονται στην ιστορία κέρδισε και όλα τα υλικά και τις πνευματικές αξίες, και άλλες φορές ανεβάζοντας ψηλά τον πήχυ κατάφεραν να επωφεληθούν από την καλύτερη από αυτές τις μοίρες είναι η εξοικονόμηση ορόσημο.
Κανόνες και τους νόμους των ανθρώπων που αγαπούν ο ένας τον άλλο σεβασμό και την αποτίμηση του δικαιώματος να χρησιμοποιούν τον φόβο από τον Αλλάχ είναι το όνομα της συμβίωσης, του πολιτισμού.
Στο πλαίσιο αυτό, ο Θεός δημιουργεί τον άνθρωπο, θα ζήσει. Δεν ήξεραν ότι ζούσαν στην διδάσκει. Ξέρετε τι εκπαιδευομένων ανθρώπινη παρουσία διαβίωσης Δικαιωμάτων, εξ ονόματος της στενής Hakka ως περιουσιακά στοιχεία για να ακολουθήσει κάθε μία που ονομάζεται παγκόσμια διαστημική από το άλλο σε διάφορα σχήματα και μορφές, ακόμη και αν το φωτοστέφανο που γλίστρησε erginleşip ωρίμανση για να εξασφαλίσει ότι κάθε οντότητα με δικούς της στο περιουσιακό στοιχείο στον αγώνα, φυσικά, κρατά το φινίρισμα θα ήταν. Στη συνέχεια, τελειώνοντας με τα άλλα περιουσιακά στοιχεία του ενεργητικού στον αγώνα για τη ζωή με τον άλλον στο σημείο του τερματισμού Κεμάλ αν erginleşip παρέχει ωρίμανση.
Erginleşip ωριμάζουν οι άνθρωποι έχουν ζήσει συνεχώς για μια καλή ζωή είναι πιο ευημερούσα και ο κόσμος θα εμπλουτίσει τον εαυτό του με τον κόσμο συνεχώς κύλιση ωριμάζει.
Έτσι, μετακινηθείτε για να ωριμάσουν τον πολιτισμό, ο χρόνος προχωρεί medenileşip προσαρμογής, εκσυγχρονισμό, ανανεώνεται συνεχώς. Υπάρχει μια ανάγκη να έχουν την καινοτομία σε συνεχή χρόνο. Όταν ο πολιτισμός σταμάτησε επειδή δεν συμβαίνει. Η ιστορία δεν μπορεί να ξαναγραφτεί σε έμμετρο λόγο.
Πολιτισμούς σε όλη την ανθρώπινη ιστορία, όλες οι τιμές που λαμβάνονται. Konulup πάνω από την κορυφή προς τα κάτω μέσω των γενεών έμπειρους εσωτερικευμένη συλλογικό τρόπο ζωής. Ο χρόνος είναι μια μορφή της προηγμένης ζωής στο πνεύμα. Δικαιωμάτων, του δικαίου και της δικαιοσύνης, σύμφωνα με την πολιτική ζωή της πόλης είναι μια χαρά.
Πολιτισμός εξελίχθηκε και ωρίμασε στην ιστορία της ανθρωπότητας πολιτισμικά ακριβή, με ειλικρίνεια, την καλοσύνη, την ομορφιά, τα δικαιώματα, το δίκαιο, η δικαιοσύνη είναι ένας τρόπος ζωής που ανταγωνίζονται μεταξύ τους.
Πολιτισμός, συμφιλίωση και να κατανοήσουν τη συμφωνία, ο νόμιμος ποσοστό των ανθρώπων σε yardımlaşıp κερδίσω άλλο ένα παράδειγμα αυτού του τρόπου ζωής.
Σε συμπόνια, η ανεκτικότητα, η αγάπη, η καλοσύνη, η χάρη, η λεπτότητα, η ευγένεια των ανθρώπων που ζουν στην ίδια κοινωνία σε αυτές τις ομορφιές δείχνουν ο ένας τον άλλο πολιτισμό ανεκτικό τρόπο ζωής τους.
Τα ατομικά δικαιώματα, το δίκαιο διατηρούνται και η εξασφάλιση της ελευθερίας, της ανθρώπινης αξιοπρέπειας έχει καταξιωθεί και βιώσιμο πολιτισμό πρωτοστάτησε τον τρόπο ζωής.
Πολιτισμός? εκπαίδευση, η εκπαίδευση στην ηθική, ηθική ζωή, τα έθιμα, την ποσότητα, τις παραδόσεις, τα έθιμα, τα δικαιώματα, το δίκαιο, τη δικαιοσύνη, τη θρησκεία σκέφτηκε επίσης, καλά, της συνείδησης, τη φιλοσοφία, την αισθητική, τη ζωή, την τέχνη στην πολιτιστική ζωή του εαυτού hissettirip δείχνει
  εν ολίγοις, ζούσε σε όλα τα στρώματα της κοινωνίας σε ολόκληρο το υλικό και τις πνευματικές αξίες της αλυσίδας κατοικίας στην κοινότητα που δημιουργήθηκε και διατηρείται ζωντανή προσόντα διατήρηση και την παράταση του έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ανακτάται συνεχώς και λαμβάνονται όλες αυτές τις αξίες σε παγκόσμια κλίμακα δημιουργηθεί και να διατηρηθεί αξία ενισχύεται, και ο κόσμος ευημερούσα αν güzelleştirilerek ανθρώπινης ζωής είναι η κοινή ονομασία του πολιτισμού.
Ονομάζεται πολιτισμού σύγχρονο πολιτισμό ή, εν ολίγοις, η ανθρωπότητα έχει επιτύχει μέχρι στιγμής από κάθε είδους ανάπτυξη nasiplenip ψυχικά και πνευματικά, χρησιμοποιείται ένα συλλογικό τρόπο ζωής.
Ονομάζεται πολιτισμός πολιτισμού ή της νεωτερικότητας? Οι άνθρωποι που ζουν στον ίδιο χώρο και το χρόνο αγνοώντας ο ένας τον άλλο για να ζήσει μόνη της, χωρίς να ξεχνάμε την ανθρωπότητα, η οποία είναι παρόμοια με τη δημιουργία του ανθρώπου είναι να ζήσει τους εταίρους μας να προσαρμοστούν ο ένας στον άλλο.
Με λίγα λόγια, ο πολιτισμός? Κατά την ίδια χρονική περίοδο στον ίδιο κόσμο, οι ίδιοι άνθρωποι που κατοικούσαν παρατηρούν ο ένας τον άλλον, να αναγνωρίζουν και να ζουν μαζί.
Loveless κοινωνίες είναι κοινωνίες που δεν εμπιστεύονται ο ένας τον άλλο.
Τι είναι σε μια κοινωνία χωρίς αγάπη, τον πολιτισμό, ούτε νεωτερικότητα, τον πολιτισμό, ούτε θα συμβεί.

11/04/2014
ΚΑΡΑΤΣΙ Cahit

Advertisements